Izborna skupština HSLS-a Trnovec Bartolovečki

Facebooktwitter

U subotu, 26. ožujka 2011. godine, u Društvenom domu u Bartolovcu, održana je Izborna skupština ogranka HSLS-a Trnovec Bartolovečki.

Za predsjednika je izabran Roman Modrić, a on je naglasio kako je važno što veći broj mještana Općine uključiti u rad ogranka HSLS-a i raditi na programima kojima će ogranak HSLS-a Trnovec Bartolovečki, u jednoj od najvećih Općina u Varaždinskoj županiji, dobiti svoje predstavnike u predstavničkom tijelu jedinice lokalne samouprave i mjesnim odborima te tako postati neizostavan element u kreiranju gospodarske i političke budućnosti njihove Općine. 

Izbornoj skupštini, kao gosti, prisustvovali su potpredsjednik HSLS-a i predsjednik Županijskog vijeća Dragutin Kranjčec, koji je obećao ogranku punu podršku Županijske organizacije HSLS-a u provođenju programa i akcija te izrazio potrebu aktiviranja mladih ljudi u politiku i osnivanja MHL-a na području općine Trnovec Bartolovečki, zatim predsjednik ogranka Varaždin i član Središnjeg vijeća Miljenko Ernoić, predsjednica ogranka Novi Marof Sandra Bosilj, te predsjednik MHL-a Varaždinske Toplice Josip Mrvčić.

Za potpredsjednike izabrani su Đamila Florjanić i Miroslav Golubić, za tajnika Ladislav Volić, za rizničara Mario Špiranec, za članove Izvršnog odbora Darko Petek, Goran Forjanić i Damir Lacko, a za članove Nadzornog Odbora Dina Lacko, Petar Žmuk i Stjepan Magić.

Povezani sadržaj