HSLS Ston održao obnoviteljsku Skupštinu

Facebooktwitter

8. svibnja 2011. godine u Stonu održana je obnoviteljska Skupština HSLS-a Ston.

Obnoviteljska skupština ogranka HSLS-a u Stonu održana je u nedjelju, 8. svibnja 2011. godina, a kako je već u uvodu Skupštine kazao predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Vicko Ivančević, u samo desetak dana učlanjeno je 40 novih članova. Naglasio je kako je zadovoljan činjenicom koliko se mladih Stonjana uključilo u rad HSLS-a, što je, prema njegovim riječima, bitno za budućnost stranke, ali i Stona.

Na Skupštini je za predsjednika Ogranka Ston jednoglasno izabran Zdravko Kopanica, za dopredsjednike Grgo Buško i Toni Vlašić, a za tajnika Ivo Blagajić.

U Izvršni odbor izabrani su Jakša Franković, Mario Brbora i Niko Mlinarić, dok su u Nadzornom odboru Mato Rozić, Pavo Mihočević i Maita Barkidžija.

Novoizabrani predsjednik stonskog Ogranka HSLS-a Zdravko Kopanica u svom govoru naglasio je kako je izrazito počašćen dobivenim povjerenjem članova te kako je okupio dobru ekipu koja će od sada aktivno djelovati u političkom životu Stona: „Dosadašnja vlast u Stonu gotovo ništa nije napravila za razvoj mjesta. Već dvadeset godina nije otvoreno niti jedno radno mjesto, nemamo sportsku dvoranu, marinu, imamo crkvu u ruševinama, nemamo hotel niti plažu. Kao da živimo nigdje. Cilj nam je to promijeniti, a koliko mještani tu našu želju prepoznaju najbolji je dokaz veliki broj upita za članstvo u HSLS-u“, zaključio je Kopanica.

Povezani sadržaj