Samoborski liberali u zajedničkoj akciji za kiruršku ambulantu u Samoboru

Facebooktwitter

Veliku pažnju samoborske javnosti ali i šire izazvala je tzv. „svesamoborska“ akcija svih političkih stranaka koje djeluju u gradu Samoboru za povratak kirurške ambulante u Ispostavu Samobor Doma zdravlja Zagrebačke županije pokretanjem peticije koja se potpisuje na Trgu Kralja Tomislava od 2. do 16. svibnja.

Samoborski liberali aktivno sudjeluju u spomenutoj akciji za kiruršku ambulantu kako svojim dežurstvom na zajedničkom štandu tako i svojim dosadašnjim javnim zalaganjima i prijedlozima rješavanja ove problematike kroz različite modele koje su aktivno i u kontinuitetu  iznosili od zatvaranja kirurške ambulante u studenom 2009. na sjednicama Gradskog vijeća Grada Samobora i brojnim javnim nastupima. 

Grad Samobor je odlukom samoborskog gradonačelnika oformio stručni tim za provođenje postupka osnivanja kirurške ambulante čijom je predsjednicom imenovana gradska vijećnica dr Linda Rossini Gajšak ujedno predsjednica samoborskog HSLS-a i Potpredsjednica Središnjeg vijeća HSLS-a. Svojim aktivnim angažmanom samoborski liberali HSLS-a pokazali su se konstruktivna i kompetentna oporba kojoj je dobrobit stanovnika Samobora prioritet i imperativ.

Povezani sadržaj