Hrvatska je umorna od glasovanja za ili protiv HDZ-a i SDP-a

Facebooktwitter

U petak je u Korčuli u istoimenom hotelu održana Tribina HSLS-a na kojoj je gostovao i predsjednik stranke Darinko Kosor te govorio o HSLS-ovoj viziji Hrvatske kroz stav HSLS-a.

Uvodničar tribine Vicko Ivančević, predsjednik korčulanskog HSLS i nositelj liste za prijevremene izbore za Gradsko vijeće Korčule je upoznao članove ogranka i simpatizere s listom kandidata za Gradsko vijeće u kojoj su uglavnom mladi, stručni obrazovani sugrađani koji i mimo stranačkog opredjeljenja imaju ugled na području Gradske zajednice.

Okarakterizirao je kao bivši vijećnik rasformiranje Gradskog vijeća koje po njemu nije ni trebalo da je bio vidljiviji rad gradonačelnika.

Iznio je i najvažnije aktivnosti i projekte njihove stranke, koji će samostalnošću bez koalicijskih natezanja lakše savladati probleme koji tište lokalnu samoupravu. Zato smo na listu i kandidirali mlade ljude iz svih MO koji najbolje i poznaju svoju sredinu, rekao je Vicko Ivančević, veliki borac za čuvanje gradske imovine koja se u funkciji financiranja uvijek može višestruko koristiti za dobrobit Grada i gradskog proračuna.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor je podržao je rad Gradskog odbora HSLS uvjeren u ispravan stav njihove liste za Gradsko vijeće koji će upravo zahvaljujući kvalitetnim projektima i ljudima koji žele dobro svojoj sredini opravdati ugled HSLS..

U HSLS- ovoj viziji Hrvatske predsjednik Kosor je kazao da je Hrvatska umorna od 20-godišnjeg glasanja za ili protiv HDZ-a i SDP-a, I tu je naša šansa, jer HSLS nema neprijatelje ni u tim strankama, nego protivnike, kojima pada popularnost, dok je HSLS sve jači, a povjerenje birača iz dana u dan sve više raste.

Po njegovim riječima Hrvatska je u teškom stanju,bori se za opstojnost uz veliki broj mladih nezaposlenih građana i umirovljenika koji nemaju ni za se prehraniti.

Državu trese i socijalno moralna kriza , ali ima izlaza zaključio je Kosor, ako uključimo mlade i stručne ljude u gospodarstveni program, pa i politiku, gdje ih je malo. Predsjednik HSLS je odgovarao i na mnoga pitanja zainteresiranih građana.

Povezani sadržaj