Milan Bandić Game over

Facebooktwitter

Na današnjoj konferenciji za novinare HSLS-a predsjednik Dario Hrebak istaknuo je sljedeće:

Od današnjeg dana prestaje jedan mit, legenda o super sposobnom gradonačelniku Zagreba čija je želja bila postati gradonačelnikom Hrvatske. Lako je bilo glumiti sposobnog gradonačelnika haračenjem građana i gospodarstvenika prirezom od 18%. Usprkos svemu tome, Milan Bandić ostavlja grad u milijunskim dubiozama, a nova vlast će se godinama suočavati s raznim kosturima iz ormara.

GUP je posljednji čin ove dugogodišnje predstave i tu počinje kraj Milana Bandića. GUP koliko god se predstavljao kao zakonit nema stručne elemente koji ga čine zakonomjernim. Vidi se se iz aviona da je on predmet raznih privatnih interesa, a ne interesa razvoja grada Zagreba. HSLS će biti protiv GUP-a i nema tih političkih odnosa, pritisaka ili bilo čega drugoga koji će nas natjerati da promijenimo svoj stav. Ova predstava danas samo je odgađanje neizbježnog, a to je odbacivanje GUP-a u cijelosti jer taj dokument ne odgovara europskim civilizacijskim standardima.

Klub Milana Bandića u Saboru je nepostojeća stvar, tigar od papira jer gospodin Bandić nije saborski zastupnik, čovjek koji ga mijenja nije više u njegovom klubu, a na prvi znak panike njegovi žetončići bi se rastrčali i pobjegli iz tog kluba kao što su prije nekoliko mjeseci pobjegli iz SDP-a.

Povezani sadržaj

RAČUNE NA SUNCE!

RAČUNE NA SUNCE!

Na konferenciji za novinare održanoj u srijedu, 11. ožujka 2020. HSLS je najavio da će u saborsku proceduru uputiti prijedlog zakona po kojem će...

Posted
SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Danas, 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena te koristimo ovu priliku da zahvalimo svim sugrađankama, članicama i simpatizerkama na trudu...

Posted