Čestitka povodom prve obljetnice Liberalki, ženske inicijative HSLS-a

Facebooktwitter

Čestitka Diane Pečkaj Vuković svim članicama ženske inicijative HSLS-a povodom prve obljetnice.

Godina je dana kratko vrijeme u političkom životu, ali i velika prilika za odgovorne ljude da se uključe, ulože znanje, dio svog vremena i žarku želju da učine nešto dobro za društvo u kojem žive.

Upravo smo to učinile mi Liberalke i u prvoj godini rada svojim aktivnostima i akcijama na najbolji način pokazale kako smo uspješne kad vjerujemo u to što radimo. Promjene koje želimo vidjeti u društvu kreću uvijek od nas samih i nema drugog načina da se one dogode nego da ih pokrenemo kao pojedinci, u vlastitom životu, osobnim primjerom i djelovanjem.

Velik je i dugotrajan posao još pred nama u postizanju stvarne jednakosti spolova, jačanju žena u društvu, a osobito u afirmaciji ideje da je ravnopravan udio žena u politici i u vlasti samo po sebi razumljivo i jedino pravedno.

Socijalno-liberalni svjetonazor je pravo polazište za takvo djelovanje, a naša aktivnost potvrda da HSLS prepoznaje važnost i snagu ženske participacije.

Drage Liberalke, čestitam vam prvu obljetnicu s porukom da se ponosim našim zalaganjem i vjerujem da će nam veliki izazovi koji su pred nama biti nova motivacija.

Predsjednica Liberalki
Diana Pečkaj Vuković

 

Povezani sadržaj

HSLS opet daruje

HSLS opet daruje

I ove godine ženska inicijativa HSLS-a županije Brodsko-posavske i općine Velika Kopanica proveli su humanitarnu akciju darivanja potrebitih...