Izabrano novo vodstvo Ogranka HSLS-a Glina

Facebooktwitter

U subotu, 11. ožujka 2017. godine održana je izborna skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo Ogranka Glina. Sljedeće četiri godine Ogranak Glina vodit će doktorica Melita Lončarić Biškup, dok su za potpredsjednike izabrani Josipa Vrbanac i Milana Stojković. Tajnica ogranka je Anamaria Glatki, a članovi Izvršnog odbora Andrea Novosel, Ljubica Drvodelić i Brankica Zagorec.

Izbornu skupštinu sazvao je povjerenik za Ogranak Glinu i predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Sisačko – moslavačke županije Dubravko Obadić koji je u vođenju skupštine istaknuo važnost rada ovog ogranka te činjenicu da je HSLS prepoznatljiva stranka u Glini, što dokazuje i desetak novih članova koji su se učlanili u zadnjih mjesec dana.

Doktorica Lončarić Biškup je zahvalila članstvu na povjerenju koje joj je ukazalo te nadu u dobar rezultat na predstojećim lokalnim izborima.

Povezani sadržaj

RAČUNE NA SUNCE!

RAČUNE NA SUNCE!

Na konferenciji za novinare održanoj u srijedu, 11. ožujka 2020. HSLS je najavio da će u saborsku proceduru uputiti prijedlog zakona po kojem će...