Prenosimo s Dnevnik.hr: Srića: HSLS je žuto sunce na kraju tunela

Facebooktwitter


Hrvatska socijalno-liberalna stranka na predizbornom skupu u Zagrebu predstavila je u subotu kandidate za zagrebačke izborne jedinice, a njezin predsjednik Darinko Kosor istaknuo je da će predstojeći parlamentarni izbori pokazati žele li hrvatski građani nužne promjene vlasti i načina vođenja zemlje.

Pozvao je građane da ako žele stvarne promjene u što većem broju izađu na izbore i glasuju za HSLS, odnosno za ‘sadržaj, a ne ambalažu’. HSLS po mišljenju mnogih ekonomskih stručnjaka, poduzetnika i obrtnika ima najbolji gospodarski program i spreman ga je provesti s kvalitetnim ljudima koje ima, naglasio je.

Osvrnuvši se na tvrdnje iz HDZ-a da svi oni koje ne glasuju za nj ne vole Hrvatsku, Kosor je poručio da je upravo HDZ opljačkao i uništio Hrvatsku i da velika većina građana koji, kako pokazuju ankete, neće glasovati za HDZ vole Hrvatsku i smijenit će ga s vlasti. U vezi s tvrdnjama predsjednika HNS-a Radimira Čačića da oni koji ne glasuju za Kukuriku koaliciju nisu normalni, Kosor je uzvratio da su ti građani i više nego normalni, jer da nisu ne bi toliko dugo trpili Čačića.

Kosor smatra da, iako neki već proglašavaju Kukuriku koaliciju izbornim pobjednikom, ne bi bilo dobro da se hrvatski brod nagne previše ulijevo, jer nagnut ne može dobro ploviti. Izrazio je uvjerenost da će građani HSLS-u dati značajnu potporu na izborima, jer je pročistio svoje redove i bit će ponovno velika i utjecajna stranka kakav je bio i 90-tih godina prošlog stoljeća.

Predsjednik zagrebačkog HSLS-a i nositelj liste u prvoj izbornoj jedinici Velimir Srića pozvao je birače da glasuju za HSLS jer ih on neće iznevjeriti te napomenuo da su Hrvatskoj potrebni časni i pošteni ljudi koji znaju voditi zemlju. HSLS-u treba dati povjerenje jer ima viziju, jer će će Hrvatsku pretvoriti u uspješnu srednjeuropsku zemlju, a Zagreb u najljepšu malu metropolu u svijetu, rekao je i dodao da je HSLS žuto sunce na kraju tunela koje građani, ohlađeni od iščekivanja, nestrpljivo očekuju.

Povezani sadržaj