Održan predizborni skup HSLS-a u Novskoj

Facebooktwitter


Gradska organizacija HSLS-a Novska održala je stranački predizborni skup pred parlamentarne izbore koji će se održati 4. prosinca.

Pred većim brojem članova i simpatizera govorili su  Vlado Klasan, predsjednik GO HSLS-a Novska, Dražen Budiša, nositelj HSLS-ove liste u 9. izbornoj jedinici, Davor Žmegač, nositelj liste za VI. izbornu jedinicu te Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a.

U pozdravnim riječima, Vlado Klasan, istaknuo je kako snaga i broj članova stranke na lokalnoj razini raste. „U samo godinu dana od ponovnog aktiviranja, od tek nekoliko članova broj se povećao na petstotinjak. Skoro u svakom naselju imamo ogranak, u samoj Novskoj čak 6 ogranaka“, napomenuo je Klasan.
U svojim govorima nazočnima Dražen Budiša i Davor Žmegač, rekli su da hrvatski građani zaslužuju bolje te da HSLS ima planove za izlazak Hrvatske iz krize, što je i u svom govoru spomenuo i predsjednik stranke.

„Imamo program za očuvanje radnih mjesta i otvaranje novih. Hrvatskoj je potrebno 100 tisuća novih radnih mjesta . Naš program ustupit ćemo bilo kojoj stranci koja pobijedi na izborima“, kazao je Darinko Kosor, naglasivši pri tome da buduća vlast mora biti spremna na politiku pravih, ali i nepopularnih poteza. Pozvavši sve da glasaju za HSLS i njene kandidate, vodstvo stranke očekuje više saborskih zastupnika iz vlastitih redova u novom sazivu. U zadnjem sazivu Hrvatskog sabora HSLS je imao dva zastupnika. 

Povezani sadržaj