Mladi HSLS-a poslali tvrdo i mekano kuhana jaja premijeru Milanoviću

Facebooktwitter

mhl split jaja
Usprkos velikom nevremenu koje je poharalo Split, Mladi hrvatski liberali (mladi HSLS-a) Splitsko-dalmatinske županije, nisu pokisli!

Dapače, dok se po rivi nije moglo zapaziti ni jednog prolaznika, u prostorijama splitskog HSLS-a se održala velika izborna skupština županijskog mhl-a, kojoj su ovog puta prisustvovali i predstavnici novoosnovanih ogranaka. Mladi HSLS-a su ponovno izabrali za predsjednika Hrvoja Garca (Proložac), a za potpredsjednike Mirelu Trebec (Kaštela), Antu Zeca (Sinj), Hrvoja Bašića (Split) i Marijana Opačka (Trogir), dok je za tajnika izabran Marin Radić (Trogir). Također, izabrani su i članovi županijskog vijeća, Nadzornog odbora i Statutarne komisije.

Skupštinu su pozdravili potpredsjednik ŽV HSLS-a Branislav Rapić te Tonći Blažević, predsjednik splitskog HSLS-a. Zapaženo je, da je u posljednjem razdoblju osnovano nekoliko novih ogranaka (poput onih u Kaštelima, Imotskom), a uskoro se očekuje osnivanje mladih liberala u Omišu i Vrgorcu, dok u Splitu raste broj upisanih mladih kojih sada ima otprilike 50-tak.

Mladi liberali su tom prigodom poslali „tvrdo“ i „meko“ kuhana jaja premijeru Zoranu Milanoviću, aludirajući pritom na nedavnu premijerovu izjavu o ostavci. Smatraju i da Vlada nema snage za stvarne reforme, pa bi ova jaja osnažila premijera i prvog potpredsjednika Vlade u daljnjem radu.

Cijeli performans završio je drugarskim pozdravom: jedno jaje (premijeru) snagu daje!

Povezani sadržaj