HSLS Sinj osvojio 12 vijećnićkih mandata

Facebooktwitter

U nedjelju, 12. lipnja 2011. godine održani su izbori za članove vijeća mjesnog odbora na kojem je Hrvatska liberalno-socijalna stranka osvojila 546 od ukupno 4 426 glasova, tj. 12 vijećničkih mandata

SINJ-U nedjelju, 12. lipnja 2011. godine održani su izbori za članove vijeća mjesnog odbora na kojem je Hrvatska liberalno-socijalna stranka osvojila 546 od ukupno 4 426 glasova, tj. 12 vijećničkih mandata što je od velikog značaja jer su osvojena vijećnička mjesta u svih osam mjesnih odbora u kojima je HSLS izašao na izbore. U Sinju i Brnazama, najvećim mjesnim odborima, osvojena su tri mjesta, dok su u mjesnom odboru Sinj liberali osvojili isti broj mandata kao i HDZ i Nezavisna lista koja je na vlasti.

Značajno je da su osvojena vijećnićka mjesta  u svih 8 mjesnih odbora  u kojima je HSLS izašao na izbore. U najvećim mjesnim odborima Sinj i Brnaze  osvojena su 3 vijećnićka mjesta, a u MO Sinj HSLS osvojio je  isti broj mandata kao i HDZ i nezavisna lista koja je na vlasti.

Ovo je veliki povratak na političku scenu HSLS-a u Sinju i u Splitsko- dalmatinskoj županiji te zahvaljujemo svima koji su  svoj glas dali HSLS-u.

Povezani sadržaj