Dražen Budiša posjetio Kaštela i Trogir

Facebooktwitter

budisa kasteleGRAD KAŠTELA – U subotu 13. kolovoza Dražen Budiša sa suradnicima i stranačkim kolegama posjetio je Grad Kaštela i Trogir. U Kaštelima se susreo s predstavnicima Grada, zamjenicima gradonačelnika;  Marinkom Kovačevom i Marinkom Parčina te potpredsjednikom Gradskog vijeća Grada Kaštela Brankom Radačićem.

U neformalnom razgovoru Dražen Budiša se pobliže upoznao s poteškoćama s kojima se susreću građani Grada Kaštela. U popodnevnim satima susreo se članovima, simpatizerima i starim prijateljima te predstavnicima kaštelanskih udruga s kojima liberali surađuju u gradu. U večernjim satima Dražen Budiša sudjelovao je na velikoj dalmatinskoj proslavi u Kaštel Starom na kojoj je u neformalnoj atmosferi upoznao i porazgovarao s brojnim mještanima.

Među brojnim prijateljima koji su se tu večer družili s Budišom su i Kaštelanska sportska legenda, najtrofejniji svjetski maratonac Veljko Rogošić, brodograditelj Ivan Nuić,  predsjednik udruženja obrtnika Grada Kaštela g. Ivan Gotovac, te predsjednik Udruge za zaštitu ustavom zajamčenih prava g. Bogdan Pensa.

U nedjelju ujutro Budiša je posjetio Grad Trogir u kojem se susreo sa stranačkim kolegama i prijateljima te porazgovarao s građanima grada Trogira.

Povezani sadržaj