SISAK – Neće glasovi odlučiti o tome tko će sastaviti vladu jer su o tome već odlučili Mladen Bajić i Državno odvjetništvo RH.  Ali izlaskom na izbore građani mogu odlučiti tko će biti njihovi zastupnici i kome će na ulicama moći postaviti pitanje o svojim životima i problemima – poručio je Siščanima u srijedu ujutro na gradskoj tržnici predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Davor Žmegač, prvi na listi za 6. izbornu jedinicu, istaknuo je da je Sisačko-moslavačka županija “zadnja rupa na svirali” jer je u Saboru ne zastupaju oni koji su za to plaćeni. – Iziđite na izbore i glasujte za HSLS na čijoj su listi domaći ljudi, a ne izborni vikendaši koji dolaze mjesec dana prije izbora u Sisak – kazao je Žmegač.

Liberali kao svoj najjači adut ističu najkvalitetniji gospodarski program, u centru kojeg je zapošljavanje kako bi građani konačno mogli živjeti od svog rada. U tom smislu nastavili su i akciju “Tisuću alata za tisuću obitelji”. Podjelom bušilica, brusilica, štemalica, rezača za drva… stvorili su pravu pomamu pri čemu se za štandom HSLS-a okupilo stotinjak Siščana u potrebi. – Poruka akcije je jasna. Više nas treba raditi u realnom nego u državnom sektoru – zaključio je Kosor.