filipcurkoU subotu, 28. veljače 2015. godine u Sv. Ivanu Zelini u Galeriji Žiljak održano je predstavljanje Filipa Ćurka kandidata HSLS-a i koalicije za gradonačelnika Svetog Ivana Zeline i liste HSLS-a za Gradsko vijeće. Na predstavljanju je bio nazočan g. Darinko Kosor predsjednik HSLS-a i predsjednik Skupštine Grada Zagreba.

Svetom Ivanu Zelini neophodna je čvrsta veza i suradnja sa Gradom Zagrebom, počevši od rješavanja pitanja prijevoza, pa do otvaranja niza drugih pitanja koja sa sobom povlače korištenje prednosti blizine Svetog Ivana Zeline Gradu Zagrebu. Ta je veza proteklih godina izostala. Gospodin Kosor dao je ovom prilikom bezrezervnu podršku Filipu Ćurku uz obećanje da će se Sveti Ivan Zelina ubrzo čvrsto povezati sa Zagrebom te ćemo uz pomoć Grada Zagreba riješiti neke od ključnih problema koje kao grad trenutno imamo.

Predstavljanju su bili uz koalicijske partnere nazočni i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, Linda Rossini Gajšak, potpredsjednica HSLS-a i Željko Fadljević, predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Zagrebačke županije.