U subotu, 17. lipnja 2017. godine u Dubrovniku je održana Izborna skupština ogranka HSLS-a Dubrovnik. Za predsjednicu ogranka izabrana je Belka Elezović. U Izvršni odbor ogranka izabrani su potpredsjednici Adaleta Milovčević i Mario Jerinić, tajnica Marijana Čagalj, rizničarka Najra Mehić i šest člana Izvršnog odbora Ilvana Mušinović Hebibović, Miho Baće, Jasmina Muslić, Zijad Bošnjaković, Emir Čampara i Melsijana Đidelija.

Obraćajući se nazočnima novoizabrana predsjednica Belka Elezović je istakla kako će HSLS i dalje nastaviti raditi za dobrobit cijeloga društva, kao što je i do sada radila, te da će pripremati Ogranak za samostalni izlazak na lokalne izbore.

Skupštini je nazočio i povjerenik ŽO HSLS Dubrovačko-neretvanske županije Niko Kapović, Matko Radonić koordinator HSLS-a za X. izbornu jedinicu i Emil Karamatić ogranak Ploče, te gosti Kemal Tursunović predsjednik Udruge Bošnjaka branitelja DRH Dubrovnik i DNŽ, Izet Spahović predsjednik Kulturnog društva Bošnjaka ”Preporod” Dubrovnik i mnogi drugi.