Dana 10.  listopada 2011. godine održana je obnoviteljska Skupština Ogranka HSLS Podstrana.

Obnavljanjem ovog ogranak u našoj županijii ostvarili smo još  jednu kocku liberalnog mozaika rekla je Anita Šimac Rako, povjerenica ŽO HSLS-a SDŽ-e koja je otvorila Skupštinu te dodala da HSLS danas predstavlja nešto novo i drugačije od postojećeg na političkoj sceni.

Nazočnima se obratila i prva na listi HSLS-a u X Izbornoj jedinici prof. dr Ljiljana Vidučić koja je ukazala da postojeća gospodarska situacija je dokaz da se sadašnja vlast mora promijeniti.HSLS je stranka koja ima izvrstan program i stručne ljude koji mogu izvršiti promjene.

Na Skupštini je izabran novi predsjednik Ivan Brzica, dopredsjednik Andrija Milardović, rizničar Goran Gavranić tajnica Filipa Sršen, te članovi Izvršnog Odbora Ivana Milardović, Ivan Živković i Ana Marić Juradin

Novoizabrani predsjednik Ivan Brzica istakao je da obnoviteljska skupština nije predizborna kampanja, nego da je temeljni cilj nakon niza godina, da HSLS bude dio života u općini Podstrana, onaj koji će postavljati pitanja i davati moguća rješenja tj. prijedloge – bez floskula i demagogije. To omogućavaju članovi koji su voljni raditi za boljitak Općine Podstrana.