GOSPIĆ – U srijedu 12. listopada 2011. godine u Gospiću je uz nazočnost političke tajnice HSLS-a Dorice Nikolić održana Izborna skupština Ogranka HASLS-a Gospić na kojoj je izabrano novo vodstvo na čelu s predsjednikom Ogranka Antom Franićem, dopredsjednikom Ivanom Blaževićem, tajnikom Milanom Pavičićem i rizničarkom Sanjom Rukavinom.

Na Skupštini je naglašeno da je HSLS drugačiji od ostalih stranaka, niti smo lijevi niti desni, ne glavinjamo nego idemo naprijed. Naš je program za sve one koji misle drugačije. U gospodarskom smislu zalažemo se za jačanje i razvoj malog i srednjeg poduzetništva u kojem vidimo jedinu mogućnost za otvaranjem većeg broja radnih mjesta.

Jedna od investicija u koju treba povećati ulaganje jest obrazovanje da mladi i obrazovani budu prilagođeni potrebama gospodarstva i ostanu u Hrvatskoj, a ne da moraju ići van.

Mi u HSLS-u vidimo Liku ne kao opustošenu i napuštenu, već dobrom politikom, obećanu zemlju.

Naš kandidat u ovoj izbornoj jedinici je Dražen Budiša dobar poznavatelj hrvatske politike, čovjek s velikim iskustvom kojeg još uvijek nije napustio san o boljoj i poštenijoj Hrvatskoj.