Za novu predsjednicu HSLS-a Grada Kutine izabrana je Biserka Stojić-Biba, na Izbornoj skupštini održanoj u petak, 15. travnja 2011. godine u tom gradu.

Dosadašnji predsjednik kutinskih liberala, gradonačelnik Kutine i predsjednik Središnjeg vijeća HSLS-a Davor Žmegač, izjavio je kako je ovo prostor za daljnji napredak stranke za dobrobit građana Kutine te ulazak u predstojeće „trusno razdoblje sa svježim snagama“. Također, Žmegač je najavio i početak svoje kampanje za ulazak u Hrvatski sabor.

Na izbornoj skupštini nazočio je i predsjednik stranke Darinko Kosor i politička tajnica Dorica Nikolić, a prisutno je bilo više od 200 liberala. Na skupu je istaknuto kako HSLS na izbore izlazi samostalno, kako na parlamentarne, tako i na one za vijeća mjesnih odbora te na lokalne izbore 2013.-e godine. Mnogi u Kutini zamjerali su  liberalima koaliranje s HDZ-om, no na taj način ova je stranka željela učvrstiti položaj gradonačelnika u vijeću te postići stabilnu političku situaciju koja je trebala pogodovati gospodarskom razvitku grada. Liberali su u proteklih nekoliko godina postali najjača stranka u Kutini po radu s članstvom i radu na terenu, što je vidljivo i po tome što je stranci ovih godina pristupio veliki broj mladih i školovanih ljudi ne samo iz grada nego i ostalih prigradskih naselja. 

Istodobno, katastrofalan nerad ostalih velikih stranaka na našem području iste je doveo u ozbiljne probleme, a neki su tijekom desetak proteklih godina na izborima redovito ostajali za po jedno vijećničko mjesto manje. Novoizabrana predsjednica stranke Biskerka Stojić istaknula je kako je vrijeme za još više rada, odlučnu borbu za izlazak grada iz krize, novo zapošljavanje i investicije u gradu, ali i za podršku cijelog stranačkog tijela Davoru Žmegaču u natjecanju za ulazak u Sabor. Liberali smatraju, a to pokazuju i rezultati anketa kako bi upravo današnji gradonačelnik Davor Žmegač bio većini građana Kutine najpoželjniji kandidat glede zastupanja naše regije i županije u Saboru. 

„Liberali su u Kutini među najjačima i najorganiziranijim stranačkim podružnicama u zemlji“, istaknuo je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor jučer u Kutini. Novu predsjednicu i Davora Žmegača svojim dolaskom podržali su svi HSLS-ovi članovi kojima su obveze to dopustile, a dio govora bio je posvećen i presudama hrvatskim generalima. Stav je HSLS-a kako su za nastalu situaciju krive sve Vlade od 2000-e godine, a klasifikacija „udruženi zločinački poduhvat“ koju je izreklo haško tužiteljstvo HSLS smatra neprihvatljivom.