imotski darivanjeImotski mladi HSLS-ovci prigodnim su poklonima za Božić darivali korisnike iznimno aktivne “Udruge osoba s invaliditetom” u Imotskom koja skrbi o 15 djece s posebnim potrebama iz cijele Imotske krajine.

“HSLS-ov Djed Božićnjak izmamio je veliki osmjeh i veselje na lica naših korisnika. U ime Udruge osoba s invaliditetom i u ime naše djece veliko hvala mladima HSLS-a na ovim poklonima i današnjem druženju” – istaknuo je predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Imotski Josip Bilić-Pavlinović.

Čestitajući nadolazeće blagdane i prigodnim dijeljenjem poklona, važnost ove udruge istaknuo je i predsjednik mladih HSLS-a Toni Garac.

“Dobro smo upoznati s radom ove vrijedne udruge i njenih djelatnika koji skrbe o djeci s posebnim teškoćama. Čestitam im na njihov radu do sada i želim puno uspjeha u 2015.god. Drago mi je ako smo ih svojih skromnim, ali od srca darovanim poklonima uveselili” – kazao je Toni Garac, predsjednik Mladih HSLS-a i član Predsjedništva stranke.

Inače, akcija mladih HSLS-a dijeljenja poklona udrugama i institucijama koje brinu o mladima se nastavlja i u sljedećih nekoliko dana diljem Republike Hrvatske.