mhl akademija sisakMladi hrvatski liberali- mladi HSLS-a od 23. do 25. listopada sastali su se u Sisku na Jesenskoj akademiji na kojoj su se educirali o važnosti internet kampanje. Predavači su bili PR savjetnik Dragan Stevović i Toni Crisolli iz Zaklade Friedrich Naumann.

Predsjednik Mladih hrvatskih liberala-mladih HSLS-a Toni Garac pozdravljajući okupljene obrazložio je razloge održavanja Akademije: “Sastali smo se kako bi smislili način na koji naše ideje i programe možemo najbolje predstaviti građanima. Želimo ojačati komunikaciju s građanima i boriti se za rješavanje njihovih egzistencijalnih problema. Ako ne znate predstaviti svoje ideje građanima, ako vas oni ne razumiju onda možete imati najbolje ideje, ali nemate rezultate. Važno je kvalitetno se predstaviti i za nas mlade političare ovakva radionica je izuzetno važna i korisna za budući rad.”

Na vrlo kreativnim i korisnim radionicama okupili su se mladi političari čije su ambicije da već na lokalnim izborima za dvije godine postignu odlične rezultate.

Jesenska akademija trajala je tri dana (23.-25-listopada), a okupila je dužnosnike iz redova mladih liberala na razini Hrvatske.