U subotu, 17. ožujka 2012., održan je 11. sabor Mladih hrvatskih liberala u Zagrebu u Europskom domu, na kojemu je izabrano novo vodstvo.

Za predsjednika MHL-a izabran je Nino Stojanović, za potpredsjednike Toni Grbavac-Garac, Hrvoje Horvat, Danijel Majer i Matija Velcl te za međunarodnu tajnicu Marijana Milić. Također, izabrano je i 20 članova Središnjeg vijeća MHL-a i 5 članova Nazornog odbora MHL-a.

Novi predsjednik MHL-a Nino Stojanović se nakon imenovanja zahvalio na ukazanom povjerenju i rekao kako je potrebno odmah početi sustavno djelovati . Istaknuo je kako će MHL sigurno opravdati naziv „pokretačke snage” HSLS-a, te kako će u skladu s time i djelovati i to ne samo u korist stranke, već i čitavog društva, s posebnim naglaskom na mlade.

Na Saboru je također istaknuto kako se nikad do sad unutar društva nije postavljalo toliko ključnih pitanja vezanih uz problematiku mladih a dobivalo toliko malo konkretnih odgovora kao što je to danas te kako je stoga osnovni zadatak MHL-a da bude glasan.

Gosti 11. sabora MHL-a bili su predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, potpredsjednici HSLS-a Linda Rossini Gajšak, Dario Hrebak i Miroslav Venus te Alen Ostojić, predsjednik HSLS-a Grada Zagreba i Dorica Nikolić, politička tajnica HSLS-a, koji su istaknuli kako MHL vide kao središte novih ideja i inicijativa.