popovaca
U petak 08.06.2012. u Domu kulture u Popovači održana je Izvanredna izborna skupština O.O.HSLS-a Popovača.

Na skupu su prisustvovali gosti predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, dopredsjednik zagrebačkog HSLS-a Dragan Martinović, te predsjednik HSLS-a Novske Vlado Klasan.

Za predsjednicu je izabrana dosadašnja predsjednica dr. Marija Starčević, tajnica Jelena Šarčević, tri potpredsjednika su Vladimir Kocet, Kornelije Kovač i Ljiljana Petranović, a rizničar Darko Sambolek.

Članovi izvršnog odbora su: Vladimir Beronić, Daniel Darapi, Tihomir Faletar, Dražen Kocet, Andrija Ričko, Stjepan Ričko, Miroslav Torman, Jadranka Trojanović, Mario Tutić i Damir Šerbecki.

Članovi nadzornog odbor su Anica Jantolek, Nevenka Kramarić i Anthony Parlov. Predsjednica je istaknula: “Rezultati rada u dvije godine našega mandata polako dolaze do izražaja osobito na parlamentarnim izborima na kojima smo zadovoljni rezultatima, a zajedničkim radom želimo postići značajniji udio u vlasti na predstojećim lokalnim izborima.

Ovu smo prijevremenu skupštinu i napravili kako bismo u daljnji rad i predizborne aktivnosti uključili i nove članove.
Osobno mogu obećati da ću dati sve od sebe da upravo HSLS u Popovači postigne pobjedu na lokalnim izborima. Hvala svima koji su do sada pomogli da je HSLS u Popovači ugledna i prepoznatljiva stranka, poštenih i vrijednih ljudi, bez afera, sa željom svih naših članova da doprinesu boljitku građana općine Popovače i naše djece.
Imali smo i imamo potporu i pomoć Predsjednika Županijskog vijeća Davora Žmegača i Zdravka Nikšića i samog vrha stranke.

Predsjednik Darinko Kosor je pozdravio sve nazočne članove te čestitao novoizabranom vodstvu i obećao svaku pomoć za nadolazeće lokalne izbore. Osvrnuo se i na rezultate parlamentarnih izbora.

HSLS u Popovači ide dalje i gotovo svaki dan dobiva nove članove a s obzirom na političku situaciju imamo dobru perspektivu.