Priopćenje za javnost HSLS-a Kutina na temu održanih izbora za vijeća mjesnih odbora.

HSLS Kutina - 27.11.2016

ODLIČAN REZULTAT HSLS-a KUTINA

Na području Grada Kutine u nedjelju 27.11.2016. održani su izbori za vijeća mjesnih odbora. HSLS Kutina je izašao samostalno na izbore za vijeća mjesnih odbora te imao liste za 11 mjesnih odbora.

HSLS Kutina uspio je ostvariti odličan rezultat te je po ukupnom broju glasova i broju izabranih članova u vijeća mjesnih odbora (20 članova u mjesnim odborima) odmah iza HDZ-a i SDP-a, a u mjesnom odboru Kutina – grad po broju dobivenih glasova bili smo odmah iza HDZ-a pobijedivši čak i aktualnu gradsku vlast odnosno SDP. U dva mjesna odbora smo pobijedili te ćemo ih voditi samostalno, dok ćemo dodatna četiri mjesna odbora voditi zajedno s HDZ-om.

HSLS Kutina želi ovim putem zahvaliti svim svojim simpatizerima, članovima i građanima Kutine koji su izašli na izbore za Vijeća mjesnih odbora i našim listama i kandidatima poklonili svoje povjerenje i svoj glas. HSLS je stranka koja je pokazala kroz svoje djelovanje zadnje tri i pol godine svoju opredijeljenost za dobrobit svih građana Kutine. HSLS je pokazao i dalje će to činiti da je stranka koja za okosnicu svog političkog djelovanja ima socijalnu osjetljivost, a što smo pokazali i u svom političkom djelovanju kroz rad Gradskog vijeća Grada Kutine.

Iskreno i od srca čestitamo svima na zajedničkom uspjehu u koji je svatko ugradio svoj dijelić vremena, nikada pa ni sada nećemo nikoga dijeliti, posebno isticati, jer zajedništvo koje želi HSLS, kako za sebe tako i za cijelu Kutinu, jedino nas može izvesti na bolji put i osloboditi lošeg izbora i još lošije današnje vlasti, koja je svoj neuspjeh kapitalizirala kroz potpuni poraz na ovim izborima.

Poruka svima Vama od HSLS-a je jednostavna, držimo se zajedno Kutinčani, uprimo snagu, volju, dobru energiju i dovršimo sa svim ljudima dobre volje i političkim partnerima ono što smo sada započeli. Učinimo Kutinu gradom po mjeri građana i zajedno krenimo u sretniju budućnost, promjenom vlasti na lokalnim izborima 2017. godine.