Sindikat umirovljenika općine Donji Andrijevci i HSLS su u prošlu subotu organizirali zajedničku zabavu povodom dana Sv. Valentina. Ovu tradiciju su potaknuli u ime Sindikata umirovljenika gospodin Marko Stevanović i HSLS putem svojih općinskih i županijskih predsjednika.

U prilog veselog ozračja doprinijeli su i Šerif Isaković, županijski vijećnik HSLS-a ali i gospodin Toša Galović, predsjednik udruge Intelektualaca iz Sl. Broda.

Suradnja na zajedničkim projektima u ovoj općini je postala tradicija ali i obaveza prema žiteljima jer su ove dvije organizacije i na lokalne izbore zajedno nastupili.

Osim zajedničkog druženja u prigodnim svetkovinama ove dvije organizacije će nastaviti tradiciju koju su započeli ranije. Tako će i ove godine nastaviti sa izložbom korizmenog ruha povodom nadolazećih svetkovina, sve u cilju čuvanja bogatog kulturnog i tradicijskog nasljedstva ovoga kraja.

Spoj iskustva žitelja treće životne dobi ali i mlađe generacije koja je zastupljena u općinskom vijeću odlična je kombinacija za prepoznavanje ali i artikuliranje mogućih i provedivih projekata koje u ovoj općini zastupa HSLS u općinskom vijeću.