bjhsls prozivanjeBjelovarski HSLS na netom završenim izborima za vijeća mjesnih odbora u gradu Bjelovaru postigao je svoj najbolji izborni rezultat otkako se održavaju izbori za mjesne odbore. Građanima smo ponudili da glasaju za naše kandidate na 33 samostalne liste u gradu Bjelovaru te smo osvojili 1196 glasova, odnosno oko 23% glasova, čime smo dobili 57 vijećnika u mjesnim odborima i prestigli čak i “veliku” Kukuriku koaliciju predvođenu aktualnim gradonačelnikom gospodinom Antunom Korušecom.

HSLS je pobijedio u 8 mjesnih odbora, a u postizbornoj suradnji očekujemo rezultat od 9 predsjednika mjesnih odbora iz redova HSLS-a.

Prije samo tjedan dana u gradu Bjelovaru za vrijeme predsjedničkih izbora najviše glasova dobio je predsjednik Josipović, kandidat stranaka lijevog centra. Ove nedjelje aktualna vlast odnosno lijeva koalicija predvođena gradonačelnikom Korušecom doživjela je izborni debakl. Sasvim je jasna poruka koju su im građani poslali na ovim izborima – “Nismo zadovoljni vašim upravljanjem gradom Bjelovarom!”

bjelovarski HSLS na netom završenim izborima za vijeća mjesnih odbora u gradu Bjelovaru postigao je svoj najbolji izborni rezultat otkako se održavaju izbori za mjesne odbore. Građanima smo ponudili da glasaju za naše kandidate na 33 samostalne liste u gradu Bjelovaru te smo osvojili 1196 glasova, odnosno oko 23% glasova, čime smo dobili 57 vijećnika u mjesnim odborima i prestigli čak i „veliku“ Kukuriku koaliciju predvođenu aktualnim gradonačelnikom gospodinom Antunom Korušecom. HSLS je pobijedio u 8 mjesnih odbora, a u postizbornoj suradnji očekujemo rezultat od 9 predsjednika mjesnih odbora iz redova HSLS-a.

Prije samo tjedan dana u gradu Bjelovaru za vrijeme predsjedničkih izbora najviše glasova dobio je predsjednik Josipović, kandidat stranaka lijevog centra. Ove nedjelje aktualna vlast odnosno lijeva koalicija predvođena gradonačelnikom Korušecom doživjela je izborni debakl. Sasvim je jasna poruka koju su im građani poslali na ovim izborima – „Nismo zadovoljni vašim upravljanjem gradom Bjelovarom!“