U Zagrebu u hotelu International 12. veljače 2014. godine održana je županijska izborna skupština HSLS-a Zagrebačke županije. Na skupštini su nazočili i predstavnici SDP-a – saborska zastupnica i potpredsjednica ŽO Zagrebačke županije Vesna Fabijančić Križanić, HNS-a – saborski zastupnik i predsjednik velikogoričke podružnice Goran Beus Richembergh i HSS-a – potpredsjednica ŽO Zagrebačke županije Martina Glasnović. U ime HSLS-a Skupštinu je pozdravila politička tajnica i direktorica HSLS-a Dorica Nikolić.

Za predsjednika županijske organizacije izabran je Željko Fadljević iz ogranka Velika Gorica te su izabrana i tri potpredsjednika: Filip Ćurko-Sveti Ivan Zelina,Branko Petrinec-Ivanić Grad i Petra Škrobot-Samobor. Za tajnicu je izabrana Biserka Meglić iz ogranka Samobor, a za rizničara Dražen Fintić iz ogranka Zaprešić. Izabrano je i 11 članova županijskog vijeća, članovi Nadzornog odbora te članovi Statutarne komisije.                                                                                             

Novoizabrani predsjednik Županijske organizacije Željko Fadljević zahvalio se svim dosadašnjim članovima županijskog vijeća, Nadzornog odbora i Statutarne komisije na sudjelovanju u radu u protekle četiri godine i uputio čestitke novoizabranim članovima.

Na kraju je pozvao sve članice i članove HSLS-a u Zagrebačkoj županiji kao i ostale građane da daju svoj doprinos u obrani od poplava te da pruže pomoć stradalima u sanaciji nastalih šteta.