hsls-trogirNa skupštini trogirskog HSLS-a za novog – starog predsjednika izabran je Duje Coce, a za potpredsjednike su izabrani Miro Miše i Tonći Milović dok je tajnik ostao Darko Poljičanin. Jednako tako izabrani su članovi Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Statutarne komisije.

Obraćajući se nazočnima predsjednik Duje Coce je istaknuo kako će se u svom djelovanju HSLS zalagati za revitalizaciju grada i potpunu afirmaciju njegovih mogućnosti, ponajviše u turizmu.
“Trogir zaslužuje bolje upravljanje, snažniju skrb o okolišu i kulturnom bogatstvu Grada i taj potencijal treba iskoristiti u turizmu. Moramo profitirati od dolazaka turista, stvoriti bolju ponudu i pokazati što Trogir je – grad s Unescove liste” – kaže Duje Coce.

Skupštini su nazočili predsjednik županijskog HSLS-a Branko Radačić te politički tajnik HSLS-a Splitsko-dalmatinske županije Hrvoje Garac. Radačić je posebno istaknuo zadovoljstvo što je nakon održanih parlamentarnih izbora HSLS ponovno postao parlamentarna stranka.

“Snaga HSLS-a su ljudi na terenu, a mi imamo tu privilegiju da gotovo u svakom dijelu Županije imamo ogranak. Ova skupština zapravo je početak priprema za lokalne izbore koji nas očekuju za nepune dvije godine. Na tim izborima HSLS očekuje dobar rezultat, vijećnike u svim općinama i gradovima i županijskoj skupštini. Tako i u Trogiru u kojem imamo velike ambicije i u kojem želimo pobijediti sa svojim kandidatom za gradonačelnika.” – optimističan je Radačić.