Organizirajući zajedno druženje u Donjim Andrijevcima, u subotu, 19. listopada, Sindikat umirovljenika i HSLS općine Donji Andrijevci još jednom su potvrdili svoju dobru suradnju. Vrijedne članice i članovi su pripremili mini Izložbu lutaka koje su obukli u narodnju nošnju Andrijevačke Župe. Također su pripremili za sve koji su se odazvali ovoj tradicionalnoj zabavi i mnoštvo domaćih delicija i specijaliteta i sve po starinskim receptima. 

Naime kako su istu započeli i nastupili zajednički još prije zadnjih lokalnih izbora, ista se nastavlja i svakodnevno potvrđuje raznim zajedničkim aktivnostima. Nakon što je predsjednik ogranka HSLS-a Dražen Markovac u općinskom vijeću izabran u ime ove koalcije, zadaća mu je zastupati i aktualizirati sve ono što će doprinjeti boljitku svakog pojedinca u općini Donji Andrijevci. Imajući u vidu spoj iskustva koje ima populacija umirovljenika te znanaje i stručnost predstavnika HSLS-a, zajednička zadaća je i nadalje preko stručnih i mladih ljudi zastupljenih u Vijeću doprinositi svojim prijedlozima za opće dobro.

Uz mnogobrojne goste i uzvanike na zabavi je bila i predsjednica ŽV HSLS Ružica Vidaković, županijski vijećnik ispred HSLS-a Šerif Isaković te su ovom prilikom dogovorili daljnju suradnju sa predsjednikom Sindikata umirovljenika Markom Stevanovićem koji je ujedno i inicirao ovo druženje.