Izborna skupština HSLS 12-2016U srijedu je općinski ogranak HSLS-a Sveti Martin na Muri održao Izbornu skupštinu, gdje je za novog predsjednika izabran profesor Dražen Crnčec, aktualni predsjednik svetomartinskog Općinskog vijeća, a za dopredsjednike Martin Srša i Ivica Kutnjak, dugogodišnji članovi i općinski vijećnici.

Crnčec je na toj poziciji zamijenio dotadašnjeg predsjednika Franju Makovca, koji je rekao kako je došlo vrijeme za nove ljude u ogranku, a samim time i u općinskim strukturama gdje stranka i dalje želi biti vodeća i tako nastaviti uspješan niz u svim segmentima življenja i razvoja. Dodao je kako Crnčeca smatra sigurnim kandidatom HSLS-a za budućeg općinskog načelnika, te kako vjeruje u njega jer je do sada ispunio sva očekivanja i pokazao se radišnim i kreativnim.

Novi predsjednik, profesor Crnčec. zahvalio je na izboru i ukazanom povjerenju, te rekao kako je HSLS od samog početka ustroja općine vodio velik broj aktivnosti kojima je podignut standard i kvaliteta življenja u toj zajednici, a sve zahvaljujući vrijednim žiteljima, poduzetnicima, poljodjelcima i ostalima. Dodao je kako HSLS u narednom mandatu ruku suradnje pruža svima onima koji to žele, kao i do sada, dok će krajnja odluka pripasti biračima.