[vc_row][vc_column][vc_column_text]skupština hsls kaštelaNa skupštini kaštelanskog HSLS-a za novog predsjednika izabran je Dario Kurtović , a za potpredsjednike Teo Jurašin, Ivan Dželalija, Mićo Vranješ i Branko Radačić, dok je tajnik Danijel Balek.

Na izbornoj skupštini HSLS-a kao gosti sudjelovali su predstavnici drugih stranaka; vd predsjednika SDP-a Filip Plećaš, predsjednik HNS-a Boris Perica, koordinator Mosta Bruno Petrušić te Marinka Parčina s Nezavisne liste Joška Berketa. Uz njih uspješan rad kaštelnskim liberalima poželjeli su predsjednik HSLS-a Split Tonći Blažević te politički tajnik županijskog HSLS-a Hrvoje Garac.

Dosadašnji predsjednik ogranka Branko Radačić koji sada obnaša dužnost županijskog predsjednika HSLS-a obraćajući se skupštini naglasio je aktivnost kaštelanskog ogranka zadnjih godina kada je ogranak prepoznat kao konstruktivna platforma na političkoj sceni Grada Kaštela. U gradskom vijeću nastojali smo djelovati konstruktivno, vodeći računa prije svega o interesu građana – naglasio je Radačić te dodao:

„Siguran sam u ponovni ulazak u gradsko vijeće. Tu je mjesto HSLS-u i tu je mjesto idejama HSLS-a. Novo, pomlađeno vodstvo, će ponuditi nove vizije i novu energiju i vjerujem da će to građani prepoznati. Županijski HSLS će biti na raspolaganju maksimalno. “

Novoizabrani predsjednik Dario Kurtović član je HSLS-a već 17 godina, a bio je aktivan i u organizaciji mladih HSLS-a (MHL), počašćen je izborom za novog predsjednika:

„Uz kvalitetne ljude u ogranku s kojima godinama surađujem siguran sam u uspjeh na lokalnim izborima. Uskoro ćemo donijeti i važne političke odluke. Ono što sada mogu reći je da Kaštela mogu bolje, zaslužuju bolje i mi ćemo u svoj program nastojati ugraditi interese naših građana.“[/vc_column_text][vc_masonry_media_grid gap=”0″ grid_id=”vc_gid:1466763238965-0174bf9a-32f1-1″ include=”4918,4919,4917″][/vc_column][/vc_row]