hrebak bjelovarU subotu 7. veljače 2015.godine na izbornoj skupšini, bjelovarski ogranak HSLS-a izabrao je novo vodstvo. Novi mandat da vodi bjelovarski HSLS dobio je ponovno Dario Hrebak, a uz Hrebaka za potpredsjednike su izabrani Igor Brajdić, Đurđica Časar, Stevo Hebratović, Petar Kanešić i Goran Romek. Za tajnika ogranka izabran je Vedran Pemper. Bjelovarski ogranak izabrao je i trinaest članova izvršnog odbora, a nakon skupštine bjelovarski HSLS-ovci htjeli su se zahvaliti i svojih 100 – tinjak simpatizera koji su pomogli da ogranak ne nedavno završenim izborima za mjesne odbore postigne najbolji rezultat u svojoj povijesti.

U svom govoru Hrebak je istaknuo da su mnogi prije četiri godine prognozirali kraj bjelovarskog HSLS-a, a danas smo nakon izbora za mjesne odbore definitivno druga stranka u gradu Bjelovaru. Izašli smo na izbore samostalno i dobili 1200 glasova, odnosno 23% i 9 predsjednika mjesnih odbora čime smo prestigli i Kukuriku koaliciju predvođenu aktualnim gradonačelnikom Korušecom. Ovo nam je putokaz kako HSLS treba izaći na slijedeće lokalne izbore – samostalno.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor zahvalio se bjelovarskim liberalima na sjajnim rezultatima na svim izborima u protekle četiri godine i zaželio svima da Bjelovar ponovno dobije gradonačelnika iz redova HSLS-a.

skup bjelovar skup bjelovar3