skola jahanjaSAMOBOR – Uoči početka školske godine, samoborski ogranak Hrvatske socijalno-liberalne stranke u suradnji s Konjičkim klubom “Tetra” iz Samobora odlučili su na originalan način obilježiti početak nove školske godine: besplatnom školom jahanja za prosvjetne radnike uz verificirane učitelje jahanja.

Na ovaj način zahvalili su se prosvjetnim radnicima pred početak školske godine na njihovom kontinuiranom angažmanu i trudu kojim pripremaju djecu za život i rad.

Škola jahanja održala  se na jahalištu Konjičkog kluba “Tetra” Samobor u Grdanjcima kraj Samobora u nedjelju, 4.rujna 2011. i izazvala veliki interes kako prosvjetnih radnika tako i roditelja.

Predsjednica samoborskog HSLS-a dr. Linda Rossini Gajšak izjavila je kako HSLS želi obrazovni sustav koji stimulira kreativnost i sposobnost kritičkog razmišljanja te će se zalagati za povećano izdvajanje sredstava za obrazovanje, poboljšanje uvjeta, statusa i primanja ljudi koji rade u obrazovanju i pripremaju našu djecu za život i rad.