Više od 4500 potpisa na peticiji u Brodsko- posavskoj županiji

Facebooktwitter

Više od 4500 potpisa u akciji “Posao na mojoj strani” rezultat je u Brodsko-posavskoj županiji izvijestila je na konferenciji za novinare održanoj u srijedu, 13. travnja 2011. godine predsjednica ŽO HSLS-a i potpredsjednica stranke Ružica Vidaković.

Više od 4500 potpisa u akciji u kojoj su građani potpisivali peticiju HSLS-a da prvo zaposlenje treba biti oslobođeno poreza i doprinosa tijekom prve godine rada, rezultat je ove velike HSLS-ove akcije u Brodsko- posavskoj županiji, izvijestila je na konferenciji za novinare održanoj u srijedu, 13. travnja 2011. godine predsjednica ŽO HSLS-a i potpredsjednica stranke Ružica Vidaković.

Tom prigodom zahvalila je svim građanima koji su se odazvali ovoj afirmativnoj akciji, rekavši: „Brzo i s jednakim intenzitetom prikupili smo 4.500 potpisa što dokazuje težinu ovoga problema i osviještenost građana za ovu temu. 

Osim potpisa, ljudi su predlagali i nove akcije za sve dobne skupine koje ćemo nastojati ostvariti tijekom idućih mjeseci. Prikupljeni potpisi su uručeni Vladi, a nadamo se da su dovoljan pokazatelj da ih se pretvori u djela“.

Povezani sadržaj