Konferencija za novinare ŽV HSLS-a Brodsko-posavske županije

Facebooktwitter

SLAVONSKI BROD, 6. lipnja – O akciji „Sam plaćam, sam odlučujem“, na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak, 6. lipnja 2011. govorili su Ružica Vidaković, potpredsjednica HSLS-a, predsjednica ŽV HSLS-a Brodsko-posavske županije i zamjenica župana Brodsko-posavske županije, Marijan Šabić, predsjednik HSLS-a Ogranka Slavonski Brod i županijski vijećnik HSLS-a i Šerif Isaković, potpredsjednik HSLS-a Ogranka Slavonski Brod i županijski vijećnik HSLS-a.

O akciji „Sam plaćam, sam odlučujem“, na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak, 6. lipnja 2011. govorili su Ružica Vidaković, potpredsjednica HSLS-a, predsjednica ŽV HSLS-a Brodsko-posavske županije i zamjenica župana Brodsko-posavske županije, Marijan Šabić, predsjednik HSLS-a Ogranka Slavonski Brod i županijski vijećnik HSLS-a i Šerif Isaković, potpredsjednik HSLS-a Ogranka Slavonski Brod i županijski vijećnik HSLS-a.

Cilj mirovinske reforme bio je da se uplatama u drugi mirovinski stup ostvare veće mirovine. Zbog pogrešne gospodarske i socijalne politike, umjesto većih, umirovljenici primaju 25% manju mirovinu.

HSLS se zalaže da svi koji sada odlaze u mirovinu po uvjetima iz II. mirovinskog stupa imaju pravo izbora odlaska u mirovinu po uvjetima iz I. mirovinskog stupa.

Stoga će HSLS od 8. do 12. lipnja u 120 gradova u Hrvatskoj organizirati akciju sakupljanja potpisa građana za peticiju s ovim prijedlogom HSLS-a. U Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški na središnjim gradskim trgovima će se u navedenom periodu prikupljati potpisi građana.

Po završetku akcije, peticija s potpisima građana bit će upućena Vladi Republike Hrvatske

Povezani sadržaj