Zvonko Živković novi predsjednik HSLS-a Velika Kopanica

Facebooktwitter

U četvrtak, 24. ožujka održana je Izborna skupština Hrvatske socijalno-liberalne stranke za općinu Velika Kopanica, obzirom na to da je u ovoj općini HSLS-u pristupilo pedesetak novih članova.

U nazočnosti predsjednice Županijskog vijeća i potpredsjednice stranke Ružice Vidaković, za novog predsjednika Općinske organizacije HSLS-a Velike Kopanice izabran je Zvonko Živković, a potpredsjednici su Ivan Maslov i Marko Kožul. Dužnost tajnice obnašat će Ruža Petričević, rizničarka je Marija Kucjenić, a u Nadzorni odbor su izabrani Ivica Grgić, Jozo Radičević i Goranka Pažin. Novi članovi vodstva velikokopaničkog HSLS-a su Andrea Ilakovac, Predrag Ilakovac, Ilija Pranjić, Željo Božić, Franjo Vukovac, Mario Sever, Renata Vukovac, Ivica Petrašević i Kaja Kožul.

Na dužnosti su izabrani članovi koji aktivno rade na pripremanju planova i programa kojima će osigurati kvalitetniji život u svojoj općini; infrastrukturnim, socijalnim i kulturnim programima. Ta općina se nalazi na čvorištu međunarodnih putova te ima idealan geostrateški položaj i prometni čvor s mogućnošću izlaska na autocestu. 

„Općina Velika Kopanica ima ogromni ljudski i gospodarski potencijal, samo ga treba realizirati sa stručnim i odgovornim ljudima. HSLS ima upravo takve ljude koji će sve te prednosti i posebnosti učiniti korisnima, na radost cijele zajednice i svakog pojedinca“, istaknula je Ružica Vidaković.

Povezani sadržaj