Sveti Ivan Žabno, novi ogranak HSLS-a

Facebooktwitter

15. svibnja 2011. godine osnovan je HSLS Svetog Ivana Žabno a ogranak, iako još mlad, već broji 70 članova.

Na osnivačkoj Skupštini HSLS-a u Svetom Ivanu Žabno, održanoj u nedjelju, 15. svibnja 2011. godine, izabrano je vodstvo ogranka, na čelu sa Mariom Manojlovićem, dok su za potpredsjednike izabrani Mirko Jakobčić i Julijo Matos, a za tajnicu stranke Kristina Blažević.

Skupštini je nazočio i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, koji je u svom obraćanju istaknuo da je osnivanjem ogranka u Sv. Ivanu Žabno HSLS postao ozbiljna politička opcija u toj općini budući da je bogatiji za 70-tak novih članova.  Izabranom vodstvu stranke, kao i svim članovima, poželio je uspješan rad ogranka, ali i daljnje jačanje gospodarstva jer politika zdravog i stabilnog gospodarstva sa čvrstim temeljima je politika za koju se zalaže HSLS. Kosor je naglasio da se nova politika HSLS-a želi približiti svim građanima i ponuditi kvalitetne i sposobne mlade ljude, neopterećene dugovima iz prošlosti.

Novi predsjednik Manojlović i potpredsjednik Jakobčić, inače uspješni poduzetnici iz Sv. Ivana Žabnog, istaknuli su kako su se za HSLS odlučili zbog odluke HSLS-a o samostalnom izlasku na parlamentarne izbore, stoga što se stranka odvojila i od lijevih i od desnih te zbog gospodarske politike stranke koja je usmjerena razvoju malog i srednjeg poduzetništva.

 

Povezani sadržaj