SAČUVAJMO TRADICIJU I PROIZVODNJU

Facebooktwitter

U subotu 19. siječnja u jutarnjim satima na imanju Ivice Crljenja u Podvinju u “Bećarskoj kući”,  HSLS je tradicionalno  i ove godine organizirao dobrodošlicu za sve putnike “Vinobusa” Radio Slavonije , koji je  započeo svoj vinski put iz Podvinja.

Tradicija je ovo koju HSLS Brodsko – posavske županije njeguje više od dva desetljeća.

Na bogatu slavonsku trpezu uz obilje autohtonih delicija, pečenih kobasica, slanine, kolača, slavonske šljivovice i vrhunskih vina proizvedeni u našoj županiji, zapjevalo se i nastavilo prema drugim odredištima.

Poruka i cilj je da se sačuva tradicija i proizvodnja, da možemo i moramo odoljeti svim teškoćama te pomoći na svaki način ruralnim prostorima u proizvodnji i plasmanu autohtonih proizvoda.

Slavonija ima potencijal, prije svega vrijedne i marljive ljude.

Najveći dio gospodarskog prostora čine upravo OPG-ovi koji su najzaslužniji za održivi razvoj i očuvanje socijalne, ekonomske i ekološke dimenzije ruralnog prostora.

Zadržati postojeća radna mjesta, ali i otvaranje novih te proizvodnja naših autohtonih proizvoda je zadaća svih sudionika u gospodarskim aktivnostima.

Povezani sadržaj

RAČUNE NA SUNCE!

RAČUNE NA SUNCE!

Na konferenciji za novinare održanoj u srijedu, 11. ožujka 2020. HSLS je najavio da će u saborsku proceduru uputiti prijedlog zakona po kojem će...

Posted
SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Danas, 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena te koristimo ovu priliku da zahvalimo svim sugrađankama, članicama i simpatizerkama na trudu...

Posted
Milan Bandić Game over

Milan Bandić Game over

Na današnjoj konferenciji za novinare HSLS-a predsjednik Dario Hrebak istaknuo je sljedeće: Od današnjeg dana prestaje jedan mit, legenda o super...