Vrbošić u Našicama: Hrvatska 2013. – zemlja 5 velikih regija

Facebooktwitter


U ponedjeljak 14. studenog održan je u Našicama veliki predizborni skup HSLS-a za IV. izbornu jedinicu. Pozdravnu riječ prisutnima uputio je domaćin skupa i predsjednik  HSLS-a Našice Hrvoje Šleder te je pred stotinjak prisutnih predstavio kandidate sa liste HSLS-a za IV. izbornu jedinicu. Prvi na HSLS-ovoj listi prof. dr. Josip Vrbošić rekao je da su parlamentarni izbori test  demokracije, a samostalni izlazak na izbore jedini pravi test za stranku; stoga će HSLS na predstojeće parlamentarne izbore izaći samostalno.

HSLS ne uljepšava stvarnost već nudi samo realno i ostvarivo: 100.000 radnih mjesta u poduzetništvu i obrtima, poticanje investicija, rješavanje problema neplaćanja, povećanje konkurentnosti i izvoza, neoporezivi dohodak do 3000 kuna, povećanje energetske sigurnosti i mjere kako bi Hrvatska postala poželjna destinacija svakom gostu i investitoru.

Hrvatsko društvo mora postati slobodno u svim aspektima – istaknuo je Vrbošić i dodao da ono mora biti pošteno i brinuti o svim ljudima jednako, mora omogućiti školovanje i zdravstvenu skrb te pristojan život u mirovini. Godine 2013. Hrvatska treba postati zemlja s 5 jakih regija, a kultura treba postati hrvatski izvozni proizvod – zaključio je prof. dr. Vrbošić. Prisutnima su se obratili i podpredsjednik Središnjeg vijeća HSLS-a i predsjednik Županijske organizacije HSLS-a Virovitičko-podravske županije Zvonimir Koić te Miroslav Venus, drugi na listi HSLS-a za IV. izbornu jedinicu. 

Povezani sadržaj