Ernoić kandidat HSLS-a za gradonačelnika grada Varaždina

Facebooktwitter
tiskovna ernoicVARAŽDIN – Na tiskovnoj konferenciji održanoj 1. rujna 2011. godine, gradski ogranak HSLS-a predstavio je svoje kandidate za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika uoči prijevremenih izbora za gradonačelnika grada Varaždina.
Pod motom “Bez fige u džepu” kampanju će predvoditi HSLS-ov kandidat za gradonačelnika Miljenko Ernoić, zajedno sa kandidatima za zamjenike gradonačelnika Jasminkom Porobijom i Josipom Stanekom. 
” Radi se o istaknutim članovima HSLS-a koji su uspješni u svom profesionalnom i privatnom životu, te su svojim dosadašnjim radom i zalaganjem u javnom i političkom životu stekli veliki ugled među građanima” 
Ne želeći trošiti riječi na razne špekulacije i eventualne kandidature, HSLS na prijevremene izbore izlazi samostalno i odgovorno, ne želeći se skrivati iza različitih koalicija, blokova i interesnih lobija, smatrajući kako su građani grada Varaždina zaslužili da imaju demokratsko pravo birati između više opcija.
“Očito je da nitko osim HSLS-a nema hrabrosti, a ni samopouzdanja izaći na izbore samostalno, ili se pak radi o ogromnom pritisku, nerealnim ambicijama, te velikom strahu od mogućeg gubitka izbora kod pojedinih stranaka ili lista i njihovih kandidata. Ciljevi HSLS-a su jasni: konsolidacija gradskog proračuna, zaštita interesa grada u provođenju ugovorenih projekata, stvaranje uvjeta za gospodarski razvoj i ulaganja na području grada i uvažavanje potreba mladih ljudi, kao i onih starije životne dobi. Ne želimo da se Varaždinu dogodi ono što se događa na državnoj razini, a to je polarizacija politike na lijeve i desne. Građani su zaslužili veći izbor!”
Miljenko Ernoić svjestan je kako će sljedeći gradonačelnik imati vrlo malo vremena za provedbu svojih programa i obećanja, te će i obećanja kojima će voditi kampanju biti realna.
” Spreman sam, zajedno sa kandidatima za zamjenika, na veliki angažman, te pokazati upornost i dosljednost u provođenju najavljenih programa i ciljeva. HSLS je spreman preuzeti ovu odgovornost i ostvariti zajedničke ciljeve za bolji Varaždin”

Povezani sadržaj