Mladi liberali pripremaju se za preuzimanje HSLS-a

Facebooktwitter

U Varaždinskim Toplicama održana je Zimska Akademija Mladih HSLS-a, na kojoj su pored mladih polaznika gostovali Goran Vojković (Index.hr), Branimir Perković (Liberal.hr), gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković i bjelovarski ‘Tax killer’, gradonačelnik Dario Hrebak.

Na trodnevnom okupljanju mladih liberala zaključeno je da skora budućnost vapi za klasičnim liberalizmom i politikama kakve se provode posljednjih mjeseci u prvom potpuno digitaliziranom gradu u Hrvatskoj, gradu Bjelovaru.

Moramo mijenjati mentalni sklop koji u Hrvatskoj prevladava i riješiti se konačno kostura socijalizma. Ekonomske politike bilo ljevice ili desnice, kod nas nemaju razlike! Također, poručuju da moramo hitno krenuti s promjenama i pomoći sebi i Hrvatskoj, osim ako ne mislimo da nas nakon Rumunjske i Bugarske pretekne uskoro i Albanija:

“To je naša odgovornost prema svakom čovjeku ove zemlje i zemlji u kojoj živimo. Želimo više odgovornosti u Hrvatskoj!” – poručuju Mladi HSLS-a.

Predlažu kako i zaustaviti odljev mladih iz Hrvatske:

“Potrebno je smanjiti utjecaj države, omogućiti tržištu da diše slobodno, hitno ukinuti brojne porezne namete, smanjiti birokraciju, provesti digitalizaciju, maksimalno olakšati pokretanje poduzetništva u zemlji, učiniti obrazovanje dostupnim i konstantno ulagati u njega, jer obrazovanje je ključ razvoja svake zemlje. Zbog ovih navedenih mjera, Irska je danas zemlja u koju naši građani najviše iseljavaju. Što mi čekamo? Želimo više hrabrosti kako bi se ove mjere provele, jer je samo slobodno tržište jamstvo slobodnog pojedinca i naša jedina alternativa!”

 

PREDSJEDNIK MHL-a

Goran Romek

Povezani sadržaj

Prodaja službenog vozila

Prodaje se osobno vozilo Volkswagen Passat 1,6 TDI TRENDLINE, koji je u prometu od 2014. godine. Prijeđeni kilometri: 196.690. Boja: srebrna s...

Posted
RAČUNE NA SUNCE!

RAČUNE NA SUNCE!

Na konferenciji za novinare održanoj u srijedu, 11. ožujka 2020. HSLS je najavio da će u saborsku proceduru uputiti prijedlog zakona po kojem će...

Posted
SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Danas, 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena te koristimo ovu priliku da zahvalimo svim sugrađankama, članicama i simpatizerkama na trudu...

Posted