Mladi HSLS-a pomogli mladim vatrogascima

Facebooktwitter

mhlidvdkrizic
Mladi HSLS-a Ivanska posjetili su Mlade vatrogasce DVD-a Križic uoči skorog odlaska na državno prvenstvo koje se održava u Zadru. Mladi vatrogasci nižu uspjehe na svim natjecanjima i mogu se pohvaliti nizom priznanja, zahvalnica i pehara. HSLS-ovci su sponzorirali majice u kojima će članovi DVD-a Križic sudjelovati na državnom natjecanju, istaknuo je Dario Milardović, potpredsjednik HSLS-a Ivanska.

Nakon srdačnog dočeka mladi vatrogasci pokazali su svoja znanja i vještine u vatrogastvu te je voditeljica ekipe Snježana Dečur objasnila sa kakvim se sve financijskim poteškoćama suočavaju te da im je i ovakva simbolična pomoć dobrodošla. Mladim HSLS-ovcima, izuzetno je drago kada vide djecu koja kroz korisno druženje nešto nauče i upoznaju se sa djecom širom Hrvatske. Ovim putem apeliraju na sve koji su u mogućnosti da pomognu mladim vatrogascima koji su jedni od najuspješnijih u županiji kako bi nastavili nizati uspjehe i preživjeli borbu sa teškim financijskim stanjem.

Mladi HSLS-a zahvaljuju se DVD-u Križic te se nadaju daljnjoj uspješnoj suradnji i žele im puno sreće i uspjeha na budućim natjecanjima.

Povezani sadržaj

Osnovan MHL Koprivnica

Osnovan MHL Koprivnica

U subotu, 30. lipnja 2012. godine u Rasinji, uz prisustvo predsjednika MHL-a Nine Stojanovića i političke tajnice HSLS-a Dorice Nikolić održana je...

Telefon: 01 4810 401
Fax: 01 4810 404
Trg Nikole Zrinskog 17/1, 10 000, Zagreb
hsls@hsls.hr