Ugodno druženje članova HSLS-a Kutina i građana na jezeru Bajer u Kutini

Facebooktwittergoogle_plus

jezero bajerHSLS Kutine ponovno je pokazao da pored rada za dobrobit svih građana Kutine, humanitarnog rada, planova za razvoj Kutine i rada na ostalim ciljevima za opći boljitak nije izgubio vezu s građanima našeg grada, te je ovog puta napravio pravo druženje kakvog u našem gradu uvelike nedostaje. Središte događanja bio je sportski teren pored jezera Bajer nedaleko od samog centra Kutine. Ugodan i sunčan dan uz pravovremeni poziv svima na druženje, izmamio je velik broj naših sugrađana na popodnevnu razonodu. Prvo je odigrana nogometna utakmica u kojoj su sudjelovali muški članovi Hsls-a Kutina protiv nadaleko poznate ekipe žena. Iako su se muškarci htjeli revanširati za prvi poraz koji im je nanijela ekipa žena, uz sav trud, umijeće i zalaganje, ni ovog puta im to nažalost nije uspjelo. Utakmica je bila vrlo zanimljiva uz puno rezultatskih preokreta, i kada su svi mislili da će rezultat ovog puta biti nerješen, ekipa žena na kraju utakmice imala je sportsku sreću i ipak uspjela pobijediti rezultatom 7:6. Građani su utakmicu popratili pljeskom, smijehom i zanimljivim povicima, te na kraju oduševljenjem ispratili srčanost i pobjedu ekipe žena.

Da tu sportskoj borbi ne bude kraj, dogovoreno je natjecanje u povlačenju užeta. Prvo su svoju snagu okušali muškarci iz Stupovače protiv ekipe žena. Muškarci su olako shvatili igru i mislili su da će lako pobjediti ekipu žena, ali im to nije uspjelo poći za rukom. Žene su u svom pobjedničkom nizu uspjele savladati još i muške ekipe Janja Lipe i Kutine, te time postale apsolutni pobjednik ovih igara. Na kraju za drugo mjesto borila se ekipa Kutine protiv ekipe Janja Lipe, ali je rezultat na kraju završio nerješeno s po jednom pobjedom na obje strane.

Po završetku igara svi posjetitelji pozvani su u obližnju ribarsku kuću na druženje uz gulaš i okrijepu, što su rado prihvatili. Iznaneđenje druženja bili su tamburaši koji su za sve prisutne svirali s guštom, a neki građani su se odvažili i na ples.

Ovim putem željeli bismo zahvaliti svima koji su donacijom i na drugi način pomogli održavanju ovakvog događaja.

Sve u svemu, HSLS Kutine ponovno se pokazao kao odličan domaćin i ovim zanimljivim druženjem s našim građanima zapravo im rekao koliko mu mnogo znače, kao i sam naš grad Kutina.

Povezani sadržaj

Telefon: 01 4810 401
Fax: 01 4810 404
Trg Nikole Zrinskog 17/1, 10 000, Zagreb
hsls@hsls.hr