Prenosimo s portala Slobodna Lika

Facebooktwitter


Na tiskovnoj konferenciji čelnika HSLS u Gospiću, predsjednik stranke Darinko Kosor je istaknuo da mu je drago da se u Gospiću uspostavio novi ogranak HSLS-a sa mladim i sposobnim ljudima.– U Gospić smo došli bez dlake na jeziku, reći da je HDZ jedina prava komunistička stranka u Hrvatsko, a najveći komunist u Lici je drug Darko!. Dok je naš nositelj liste u IX. izbornoj jedinici Dražen Budiša robijao 4,5 godine, drug je Darko pisao pisma Drugu Titu, rekao je Darinko Kosor, te dodao da nas je HDZ jučer vratio 20 godina, unazad u komunizam, uvođenjem verbalnog delikta.

5. prosinca u Gospić i Liku dolazi oslobođenje!

– 5.prosinca dogodit će se velike promjene, a HSLS želi biti nova politička snaga u Lici. Građanima poručujemo da se ne trebaju bojati za svoja radna mjesta, jer se više neće morati učlanjivati u partiju. 5.prosinca dolazi oslobođenje od ovakve vlasti, naglasio je Darinko Kosor koji je na upit novinara kako smijeniti Milinovića, Kosor je odgovorio da je on već politički mrtav.

Dražen Budiša, nositelj liste HSLS-a za 9.izbornu jedinicu kratko se osvrnuo nakon Kosorova govora. U političkom i gospodarskom smislu Lika nije puno napredovala. Nadolaze bolji dani. Optimistički očekujemo nešto više glasova nego što nam istraživanja daju. A ova kampanja protiv HSLS koji vodi Darko Milinović, siguran sam donijet će nam još više glasova. Poručujemo Ličankama i Ličanima da se ne boje jer će 5.prosinca sigurno doći do promjene vlasti, rekao Dražen Budiša.

Na tiskovnoj konferenciji pored Budiše i Kosora, nazočili su glavna tajnica Dorica Nikolić, županijski predsjednik HSLS Milan Sigurnjak, te Ante Franić, predsjednik HSLS-a Gospić. – HSLS je stranka koja se u svome gospodarskom programu, oslanja na malo i srednje poduzetništvo i zaokret u obrazovnom sustavu, tako da razvoj društva preuzmu sposobni, a ne politička elita koja je obrazovni sustav stavila u funkciju političkih podobnika. Temelj našeg programa je obrazovan pojedinac koji stvara jako gospodarstvo a time i jaku državu. HSLS-ov gospodarski program je dinamičan što znači da naši politički aktivisti po terenu prikupljaju informacije od poduzetnika o stvarnom stanju gospodarstva i mogućim smjernicama razvoja.Cijeli gospodarski program za područje LSŽ biti će izložen građanima nekoliko dana prije izbora, i uvjereni smo da će biti jedina kvalitetna građanska opcija, rekao Ante Franić.

Povezani sadržaj