Osnovani Mjesni ogranci dr. Ante Starčević i Velike Sredice

Facebooktwitter

U Mjesnom odboru dr. A. Starčević i u Mjesnom odboru Velike Sredice su 7. i 9. prosinca 2012. godine održane osnivačke skupštine Mjesnog ogranka HSLS-a dr. Ante Starčević i Mjesnog ogranka HSLS-a Velike Sredice. U Mjesnom ogranku HSLS-a dr. Ante Starčević je za predsjednika izabran Igor Pečenjev, a za potpredsjednike Milan Ratnik i Rinalda Petani Pažin, dok je u Mjesnom ogranku HSLS-a Velike Sredice za predsjednicu Mjesnog ogranka izabrana Đurđica Ćasar, a za potpredsjednike izabrani su Ante Renić i Branko Brajdić.

Nakon okončanih izbornih postupaka novoizabrani predsjednici zahvalili su se pred 20 novih članova i simpatizera se na ukazanom povjerenju izrazivši kako su spremni preuzeti odgovornost za rad i jačanje stranke na području svojih mjesnih odbora.
Predsjednik bjelovarskog HSLS-a, Dario Hrebak obratio se nazočnima i naglasio da osnivanjem mjesnih ogranaka HSLS-a ostvarujemo pripremu za predstojeće lokalne izbore. Prisjetio se i 12. godišnjice smrti Vlade Gotovca kao čovjeka koji je imao jasno prepoznatljive stavove i viziju jedne bolje Hrvatske koju u današnje vrijeme krize svi građani RH sanjaju.

Naglasio je kako u radu HSLS-a Bjelovar aktivno sudjeluje sve veći broj žena, te da se HSLS Bjelovar kao jedina stranka može pohvaliti sa 60 postotnim udjelom žena u izvršnim tijelima stranke. Nadalje je istaknuo kako je značajan i udio mladih u HSLS-u, te kako smjer stranačkog rada određuje odličan spoj mladosti i iskustva.

Povezani sadržaj