Mladi HSLS-a: Otkaz Milanoviću je jedina hrvatska šansa

Facebooktwitter

Mladi hrvatski liberali objavili su priopćenje kao reakciju, kako ističu, na samohvalu Vlade RH povodom dvogodišnjeg rada.

“Mladi hrvatski liberali izražavaju čuđenje Vladinom javnom samohvalom dvogodišnjeg rada kojeg svi, i sindikati, poslodavci, velik dio medija i političkih analitičara i najvažnije građani smatraju pogrešnim.

Rezultati rada ove Vlade su pad BDP-a, 350.000 nezaposlenih od čega polovicu čine mladi, pad industrijske proizvodnje, porezna presija, daljnje zaduživanje, deficit proračuna u iznosu od 17 milijardi kn i izbjegavanje ključnih reformi poput reforme ogromne i neučinkovite javne uprave, neukidanje parafiskalnih nameta za poduzetnike, 21 županija, više od 500 općina i gradova te bezbroj besmislenih agencija itd.

Ako je na pola puta Vlade RH broj nezaposlenih 350.000, cinici bi se zapitali hoće li nas s ovom Vladom na kraju puta dočekati 700.000 nezaposlenih?

Jesmo li zapravo na pola puta ničega!?

Jednako kao sindikati i poslodavci tako i Mladi hrvatski liberali (mladi HSLS-a) rad ove Vlade ocjenjuju čistom jedinicom.

Vlada RH će dobiti priliku za bolju ocjenu, a Hrvatska šansu za oporavak onda kada još samo jedna osoba u Hrvatskoj ostane bez posla – Zoran Milanović”, priopćili su mladi HSLS-a.

                                                                                                                          V.d. predsjednik MHL-a
                                                                                                                                  Toni Garac

Povezani sadržaj