Kosor: Želimo zaustaviti propast malog i srednjeg poduzetništva

Facebooktwitter

tribina u koprivnici
KOPRIVNICA – U četvrtak, 22.. rujna 2011. godine, u Gradskoj vijećnici u Koprivnici održana je tribina na kojoj je HSLS predstavio svoj Gospodarski program. Na tribini su govorili predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, glavni ekonomski strateg HSLS-a Josip Budimir i predsjednik zagrebačke organizacije HSLS-a prof. dr. Velimir Srića.

Predsjednik Kosor je ponovio kako trebamo spriječiti propast malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva, jer su upravo oni okosnica cjelokupnog gospodarskog oporavka. HSLS se stoga obraća upravo tim društvenim skupinama, shvaćajući u kakvoj se teškoj situaciji nalaze, na samom rubu egzistencije. Kosor je kazao i kako ni ovi na desnoj, a ni na lijevoj strani političke scene uopće ne obraćaju pozornost na ljude koji žive isključivo od svog rada i koji jedini imaju mogućnost otvaranja novih radnih mjesta. No, u današnjoj situaciji to im je gotovo nemoguće, jer su pritisnuti rekordnom i nezapamćenom nelikvidnošću. Kazao je i kako je HSLS nedavno ponudio Javni sporazum malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima te kako je on naišao na veliki odaziv.

HSLS ima konkretna rješenja za izlazak iz gospodarske krize, o čemu je detaljnije govorio Josip Budimir, naglasivši i kako sve veći broj građana prepoznaje kvalitetu tog programa.     

Povezani sadržaj