Izabrano novo vodstvo triljskog HSLS-a

Facebooktwitter

Dana 01. 02. 2013.g. održana je izborna skupština HSLS ogranak Trilj. Za predsjednicu ogranka izabrana je Nada Grubišić-Čabo. Potpredsjednici su dr Ivanka Dodig-Bravić i Ante Kundid. Tajnica je Diana Grubišić,a rizničarka Dijana Kundid. Članovi Izvršnog odbora su Miško Gusić, dr Mijo Bogdanović, Mladen Pavić, Josip Hržić, Ante Jukić, Miljenko Kažimir, Zoran Čović, Denis Burić, Marinko Grubišić i Ivan Vukas. Nadzorni odbor čine Manuela Marasović, Zdenko Lipotić i Stanko Vukas. Novoizabrana predsjednica Nada Grubišić-Čabo zahvalila se na ukazanom povjerenju stranačkim kolegama.

Kazala je kako joj je čast i zadovoljstvo što je na čelu ogranka uljuđenih članova HSLS-a grada Trilja koji se uvijek zalagao za pošten, odgovoran i transparentan rad za dobrobit svih građana Trilja.

U svome djelovanju još će se više zalagati i zastupati interese u rješavanju komunalnih problema, stvaranju preduvjeta za otvaranje radnih mjesta te za veća ulaganja u sport i kulturu kako bi život na području grada Trilja bio kvalitetniji i ugodniji.

Iznijela je podatak kako u Trilju u posljednjih dvadeset godina živi 4500 stanovnika manje, a nezaposleno je 1244 osoba, što je najgora zabilježena brojka do sada. Podatak o nezaposlenosti još je alarmantniji ako se uzme u obzir činjenica da je smanjen broj stanovnika, a povećan broj nezaposlenih. To je poziv na uzbunu svima koji žele raditi za opće dobro.

Povezani sadržaj