HSLS Požega izabrao novo vodstvo

Facebooktwitter

Za predsjednicu HSLS-a grada Požege izabrana je Ivona Takač koja se dokazala svojim aktivnostima u MHL-u (bila je predsjednica ogranka i tajnik nacionalnog MHL-a) te je tako ova mlada, uskoro magistra fitomedicine, preuzela vođenje požeškog ogranka od starijeg kolege Tomislava Martinčića, koji će biti podrška mladom vodstvu kao tajnik ogranka. Potpredsjednice su i dalje Snježana Mršić i Izabela Suton, a novi potpredsjednik bit će Dalibor Gvozdanović.

Na skupštini ogranka, županijski predsjednik i vijećnik u Skupštini Požeško-slavonske županije, Daniel Majer, izrazio je zadovoljstvo što je na mjesto predsjednice izabrana mlada, visokoobrazovana osoba, što je dokaz kako jedino u HSLS-u vrijedi njegov slogan – „Na mladima svijet ostaje“.

U priopćenju za javnost, Ivona Takač pozvala je sve koji se zalažu za to da mladi preuzmu najodgovornije funkcije u politici, da joj se pridruže. „Oni koji pričaju o prošlosti ne mogu nas pokrenuti naprijed. Samo novi mladi ljudi, okrenuti budućnosti, koji nisu bili ni na kakvim funkcijama, mogu Hrvatsku izvući iz krize, a nikako ne oni koji su nas u krizu i doveli.“ – istaknula je Takač.

Osim skupštine HSLS-a, ranije je održana i skupština mladih liberala na kojoj je izabrano novo mlado vodstvo na čelu s Dariom Gvozdanović.

Izvor: epozega.com

Povezani sadržaj