HSLS-ovu peticiju potpisalo 75.000 građana Hrvatske

Facebooktwitter

Više od 75.000 potpisa rezultat je akcije HSLS-a “Posao na mojoj strani!”

Više od 75.000 potpisa rezultat je akcije HSLS-a u kojoj su građani potpisivali peticiju „Prvo zaposlenje treba biti oslobođeno svih poreza i doprinosa tijekom prve godine rada“, a koja je trajala proteklih deset dana u sto gradova Hrvatske.

Zadovoljni smo rezultatima akcije, izjavio je predsjednik stranke Darinko Kosor na konferenciji za novinare, održanoj u utorak, 12. travnja 2011. u stranačkim prostorijama u Zagrebu, objasnivši kako je riječ o prvoj peticiji u Hrvatskoj tijekom protekle dvije godine koja je bila pozitivnog karaktera, obzirom da su,  sve dosadašnje bile usmjerene protiv nekoga. Potpisi će biti službeno dostavljeni Vladi u srijedu, 13. travnja 2011. godine, a HSLS od Vlade očekuje razumijevanje i respekt prema željama građana. 

HSLS je zadovoljan činjenicom da su građani prepoznali takvu pozitivnu inicijativu, a odaziv za potpisivanje bio je izuzetno velik u Dalmaciji, Istri i Slavoniji. Ovo je prva u nizu akcija koje će stranka poduzimati do parlamentarnih izbora, a svaka će biti namijenjena određenoj društvenoj skupini.

Povezani sadržaj