HSLS na izborima 25. ožujka 2012. godine

Facebooktwitter

LOKVE

Na izborima za Općinsko vijeće općine Lokve HDZ je dobio 34,43 posto glasova te će imati četiri mjesta u općinskom vijeću, HNS je dobio 18,96 posto glasova, odnosno dva vijećnika, HSLS je s 8,76 posto glasova ušao u vijeće s jednom vijećnikom, a za koaliciju SDP-HSU je glasove dalo 25,92 posto birača te dobiva dva mjesta u vijeću.
HSLS 8,76%, 1 vijećnik

GORIČAN

Koalicija SDP-HSS-HSLS pobijedila je na prijevremenim izborima za Općinsko vijeće Općine Goričan osvojivši je 364 glasa, odnosno 36,3 posto i u novom sazivu Općinskog vijeća imat će pet vijećnika.

HDZ je dobio 183 glasa odnosno 18,2 posto i imat će tri vijećnika.

Hrvatski rast – Hrast je dobio 178 glasova ili 17,7 posto i imat će dva vijećnika, kao i Nezavisna lista Zlatka Varošanca, koja je dobila dva glasa manje, tj. 17,5 posto glasova birača koji su izašli na izbore. Jednog vijećnika imat će koalicija HNS-HSU koja je dobila 72 glasa ili 7,2 posto.

HSLS 1 vijećnik

ILOK

Na  izborima za Gradsko vijeće grada Iloka, najviše glasova dobila je koalicija HDZ-HSLS-DC-HSP koja je osvojila 35,6 posto glasova odnosno pet mjesta u Gradskome vijeću.

Koalicija HSS-HNS-HSU dobila je 24,1 posto glasova odnosno četiri mjesta u Vijeću, dok je za HSP Dr. Ante Starčević glasovalo 19,8 posto birača što im je donijelo tri mjesta u Vijeću. Za SDP glasovalo je 14,2 posto birača te će u Gradskom vijeću ta stranka imati dvoje vijećnika, a HDSSB jednog s osvojenih 6,12 posto glasova.

HSLS 1 vijećnik


KLIS

Općinsko vijeće Klisa od ukupno biranih 13 najviše vijećničkih mandata – šest, osvojila je koalicija HDZ- HSP dr. Ante Starčević, HSS je osvojio tri, a SDP dva vijećnička mandata dok su po jedan vijećnički mandat osvojili koalicija HSP-HČSP te Nezavisna lista nositelja Josipa Žure.

HSLS dobio 60 glasova odnosno 4,69%

Povezani sadržaj